En unik mulighet har åpnet seg for deg. I en tidsbegrenset periode vil FPT åpne muligheten for…
FPT-Medlemskap
FremgangsrikPT ble etablert for å være en fagportal for personlig trenere og andre proffer innen helse og trening, for dem
å ha en pålitelig kilde til hvordan de kan vokse kundemassen sin med påviste metoder.

Der andre fagportaler deler kunnskap om faglig teori, øvelser og annen relevant praksis for utøvelsen av faget, gir FPT
teori, kunnskap og praksis om salg, markedsføring, PT-rollen, coaching, kommunikasjon og flere viktige komponenter som
sikrer PTene flere kunder.

Tradisjonelt har FPT holdt workshops og kurs live, og har tidligere lansert en onlineversjon av metodikken i kursformat (kalt FPT-kurset) som viser studentene en naturlig utvikling i fagfeltene salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet - for å lykkes som personlig trener.

FPT-kurset ble produsert med personlig trenere (i kommersielle og private gym) i fokus, men har vært svært verdifull for andre aktører som blant annet fysioterapeuter, kiropraktorer og manuellterapeuter (som du kan lese om senere). Selger du en-til-en tjenester innen helse og trening, så er sannsynligheten svært høy for at FPT kan være for deg.

FPT-kurset er formattert slik at det skal være nybegynner-vennlig, men samtidig inneholder det veldig mye avansert kunnskap innen de overnevnte fagfeltene. FPT-kurset gir deg et pålitelig system å følge, for å korte ned læringsprosessen for å få deg flere kunder, og bli fullbooket.

Les om noen av våre fremgangsrike studenter vi har har hatt på kurs tidligere. Dette er en kortversjon av deres erfaring med oss:
Andrew
Personlig Trener

«Cristians workshop var katalysatoren for suksessen til bedriften min. Da jeg flyttet fra en kommersiell gym til en privat gym, gav Cristian meg verktøyene jeg trengte for å lykkes. Han holdt meg ansvarlig, og det gav meg drivet til å få meg langt flere kunder enn det jeg trodde mulig i et nytt miljø. Cristian leverer over all forventning!»

Robert
Fysioterapeut

«Cristian ble anbefalt til meg. Første møtet var hyggelig og behagelig. Jeg fikk igjen gnisten, og håpet. Jeg meldte meg på et intensivt kurs med han. Vi gikk gjennom en klar struktur, en pålitelig metodikk og en enkel måte å få dette implementert. Fra første dagen jeg var på jobb igjen, klarte jeg å selge 20 avtaler umiddelbart. Under en måned senere, var timeplanen min nesten fullbooket. Jeg er veldig fornøyd med dette!»

Finn-Tore
Bedriftseier/Fysioterapeut

«Han (Cristian) fikk noe som virket langt fremme i tid til å føles oppnåelig, og det var både enkelt, morsomt og intuitivt for meg å følge. Andre folk og medstudenter jeg snakket med sa det ville ta meg 3-5 år før jeg kunne regne med å ha en gående bedrift. Det tok meg mindre enn 3 måneder, og dagene mine var fullbooket. Plutselig måtte jeg finne meg et større lokale, og ansette.»

Som ung, uerfaren personlig trener slet jeg selv med å skaffe meg kunder i begynnelsen av karrieren. Jeg prøvde og feilet, og brukte mange måneder på å forstå salg, markedsføring og andre elementer som gjorde det mulig å bygge en solid kundemasse.


(Om du er interessert i å lese flere av detaljene bak historien min, kan du lese det i informasjonssiden til FPT-kurset HER)


Etter å ha gått gjennom mye frustrasjon og vanskelige stunder, klarte jeg med tiden å knekke «salgskoden» som personlig trener, og fylte kundelista mi relativt fort med en systematisk tilnærming.


Med tiden ble denne metodikken mye av grunnlaget for det FPT er i dag. På et punkt ble jeg brukt som kurs- og foredragsholder for personlige trenere over hele landet, for å lære dem salg, markedsføring, coaching, og andre fag.


Visjonen med FremgangsrikPT.com er å være tilgjengelig for flest mulig seriøse proffer innen helse og trening, som ønsker å vokse bedriften sin. I tillegg til FPT-kurset (som i perioder stenges for nye studenter), ønsker vi nå å tilby en litt annen variant av kursinnholdet vårt.


Derfor introduserer vi:

FPT-Medlemskap

I FPT-Medlemskapet vil du gjennom nettportalen få tilgang til en rekke ressurser som hjelper deg å få deg flere kunder, øke salget ditt, effektivisere markedsføringen din, forlenge kundeforholdene dine, forbedre leveringen av tjenestene dine, og mye mye mer.


Sannheten mange selv-erklærte eksperter ikke forteller nok om, er alle de aspektene man må mestre eller i det minste vite nok om, for å lykkes i dagens marked. Det holder ikke å dele søte memes og håpe på at noen skal oppdage deg og tjenestene dine på sosiale medier. Man må bruke gjennomtenkte strategier som er forankret i lærdom og erfaring som vil gi forventede resultater.


Og med god grunn.


Ingen er tjent med å kaste bort tid og ressurser på markedsføring eller andre kundeskapendeinnsatser.


Derfor kommer FPT-medlemskapet til å bygge på de 3 fasene, med de 9 modulene som er grunnleggende for FPT-kurset.


De ser slik ut:


Fase 1 - Grunnlag

Steg 1. Grunnleggende salg- og markedsføringspraksis

Steg 2. Kartet for å lykkes

Steg 3. Offline leads magi


Fase 2 - Erverv

Steg 4. Book avtalen

Steg 5. Demonstrer tjenestene dine som en mester

Steg 6. Få avtalen signert


Fase 3 - Lever og repeter

Steg 7. Optimal levering av tjenesten din

Steg 8. Hopp på penge-trampolinen

Steg 9. Implementering


(Om du er interessert i å lese flere av detaljene om FPT-kurset, kan du lese det i informasjonssiden til FPT-kurset HER.)


De 9 grunn-moduler som er fordelt over 119 leksjoner dekker de elementære feltene salg, markedsføring, coaching, kommunikasjon og kundelojalitet.


Her er det blir spennende for deg som FPT-medlem:


Full-skala FPT-kurset med tett en-til-en oppfølging blir solgt for minimum 30000,-, og kurset har en verdi på 39750,-. Her får studentene tett oppfølging, høy resultatoppnåelse, bonuser og verdier som rettferdiggjør prisen satt.


FPT-Medlemskapet vil inneholde en «lite» versjon av FPT-kurset. Du vil få de 3 fasene og 9 modulene som er grunnleggende for FPT, men du får ikke bonusene og alle tjenestene knyttet som er verdt opp mot 40000,- i total verdi.


Du får ikke den tette ukentlig epost-coachingen som studentene som investerer i FPT-kurset får, men du får epost tilgjengelighet. I det så ligger det at du kan sende inn dine spørsmål og undringer på epost, og du får svar. Du vil derimot ikke få en full-skala, tett oppfølgings coaching slik en FPT-kurs student får.


På en annen side, så får du tilgang til en pålitelig kilde du kan stille spørsmål, og få disse oppklart. Det du ikke får som en FPT-kurs student har inkludert er den tett-oppfølgings coaching komponenten, som pusher folk til å gi mer av seg selv (og som ofte gir studenten høy resultatoppnåelse).


FPT medlemskapet blir tilbudt som en mer tilgjengelig versjon av kurset, og da må deltagerne påregnes mer ansvar for egen prosess, lærdom og implementering.


FPT-kurset "lite" blir levert på FPT portalen, som du får mer informasjon om dersom du investerer i FPT-medlemskapet. En annen fordel du får gjennom FPT-medlemskapet er at du får tilgang til alle modulene umiddelbart, der vanligvis man må vente på at modulene slippes gradvis.


Det er den sterkeste anbefalingen at du går gjennom kurset i den kronologiske rekkefølgen den er designet, da den bygger på prinsippene som etableres i kursets første moduler.


I tillegg så vil FPT-medlemmer få kontinuerlig med faglig påfyll i form av slipp av flere minikurs og nettsamlinger. Målet på sikt er å gi FPT-medlemmene et online bibliotek noe a la Netflix, som hjelper deg å vokse bedriften din.


Av fremtidige minikurs og treninger som blir gjort tilgjengelig, vil det blant annet være:

• Hvordan drive med effektiv facebook annonsering

• Hvordan bygge gode nettsider som lander deg kvalifiserte leads på autopilot

• Hvordan kan du lage relevante kurs og informasjonsprodukter til kundene dine

• Og mange flere relevante temaer for å vokse bedriften din


Målet er å slippe minst et minikurs i måneden for medlemmene, for at de skal gradvis øke kompetansen og kunnskapen sin.


I tillegg til minikursene, vil du også få eksklusive medlemsrabatter til fremtidige full-skala kurs som gjelder så lenge du er medlem.


Visjonen med FPT-medlemskapet er å gi medlemmene en oppdatert kilde for å søke god, pålitelig kunnskap til å dekke de forskjellige delene av forretningssiden av businessen deres.

Og hva vil det koste å investere i FPT-medlemskapet?

5000,- innmeldingsavgift, for å få tilgangen til FPT-kurset "lite" med epost tilgjengelighet. Du får tilgang til hele kurset med en gang, slik at du kan begynne umiddelbart å bruke materialet til å skaffe deg flere kunder.

Etter den første måneden: ønsker du å forbli medlem, betaler du 300 kr i måneden for å beholde medlemskapet. Ønsker du ikke å beholde medlemskapet etter en stund, kan du enkelt si opp dette i portalen.

La oss oppsummere:

I FPT-medlemskapet får du tilgang til FPT-kurset "lite" som inneholder 9 moduler, fordelt over 119 leksjoner. Kurset er allerede pakket inn med nesten 16 timer med leksjoner. Kurset viser deg veien fra a til å hvordan du skaffer deg leads og kunder, beholder dem, samtidig som du lærer måter å selge kundene dine enda mer produkter og tjenester.

Full-skala kurset har en verdi på 39750,-. Som FPT-medlem får du tilgangen til "lite" versjonen for 5000,- betalt i dag.

Og, for en lav sum på 300 kr i måneden, beholder du FPT-medlemskapet ditt, som gir deg fri tilgang til å repetere kurset så mange ganger du ønsker og ha behov for. Der andre kurs kun gir deg tilgang i en kort tidsperiode, så beholder du tilgangen så lenge du er medlem.

I tillegg, får du over månedene du er medlem, tilgang til flere minikurs og muligheten til å kjøpe fremtidige full-skala kurs med veldig gavmilde rabatter.

Av fremtidige minikurs og treninger som blir gjort tilgjengelig, vil det blant annet være:

• Hvordan drive med effektiv facebook annonsering
• Hvordan bygge gode nettsider som lander deg kvalifiserte leads på autopilot
• Hvordan kan du lage relevante kurs og informasjonsprodukter til kundene dine
• Og mange flere relevante temaer for å vokse bedriften din

FPT-Medlemskapkr5000

* DIN INVESTERING ER DEKKET AV GJELDENDE LOVVERK, LES MER OM DETTE UNDER KJØPSBETINGELSENE. VED Å FYLLE SKJEMAET OG GJENNOMFØRE KJØPET GODTAR DU KJØPSBETINGELSENE, OG ERKLÆRER DEG INNFORSTÅTT MED PERSONVERNERKLÆRINGEN OG ANSVARSFRASKRIVELSEN.

Vi ses på innsiden!


Fremad!


Cristian Riveros

FPT-Medlemskap
Meld deg på FPT-medlemskapet, og få umiddelbar tilgang til FPT-kurset "lite", kurset som gir deg verktøyene, ferdighetene, kunnskapen og mindsetet til å lykkes med salg, markedsføring, kommunikasjon, coaching og kundelojalitet i helse og treningsbransjen.

Du får tilgang til alle disse modulene:

Fase 1 – Grunnlag
Steg 1 Grunnleggende salg- og markedsføringspraksis
Steg 2 Kartet for å lykkes
Steg 3 Offline leads magi

Fase 2 – Erverv
Steg 4 Book avtalen
Steg 5 Demonstrer tjenestene dine som en mester
Steg 6 Få avtalen signert

Fase 3 – Lever og repeter
Steg 7 Optimal levering av tjenesten din
Steg 8 Hopp på penge-trampolinen

Steg 9 Implementering

I TILLEGG FÅR DU:
Fri tilgang til å repetere kurset så mange ganger du ønsker så lenge du er medlem. 

Tilgang til flere minikurs (slipp minimum en gang i måneden)

Muligheten til å kjøpe fremtidige full-skala kurs med veldig gavmilde rabatter.

Av fremtidige minikurs og treninger som blir gjort tilgjengelig, vil det blant annet være:

• Hvordan drive med effektiv facebook annonsering
• Hvordan bygge gode nettsider som lander deg kvalifiserte leads på autopilot
• Hvordan kan du lage relevante kurs og informasjonsprodukter til kundene dine
• Og mange flere relevante temaer for å vokse bedriften din

Som medlem får du minimum et minikurs tilgjenglig i måneden.

NB: Dersom du har en kupongkode
HUSK Å BRUKE KUPONGKODEN NEDERST PÅ BESTILLINGSSKJEMA, OG SE PRISEN ENDRE SEG FØR DU BETALER  - DERSOM DU HAR EN.

Kontaktinformasjon

Faktura adresse

Betalingsinformasjon

Du blir ikke belastet for dette kjøpet, men hvis du velger å foreta et valgfritt kjøp senere, vil denne kortinformasjonen bli brukt til å fullføre denne transaksjonen!

  • Dagens betaling
  • FPT-Medlemskapkr5000
  • Fremtidige utbetalinger
  • kr300

Alle priser i NOK

FPT-Medlemskapkr5000

Affiliate: